Mellan toiminta 19.9.2020 alkaen

 Tiedote 19.9.2020 Alueella on siirrytty omatoimiaikaan 30.8.2020 alkaen

 Alue avataan myös vierailijoille, vaikka THL:n mukaiset siivoussuositukset eivät täyttyisikään. Alueella ollaan täysin omalla vastuulla.

Kausipaikkalaiset vastaavat ollessaan alueella kaikkien tilojen siivouksesta. Tilojen siivous todennetaan siivouslistoilla, johon siivouksen suorittanut merkitsee päivämäärän ja nimensä.

 Tuvassa ei järjestetä karaoke- ja tanssitapahtumia toistaiseksi.

 Sairaana tai flunssaisena ja kotikaranteeniin määrätyt eivät saa tulla alueelle. Pidetään riittävä turvaväli muihin ihmisiin, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja noudatetaan turvaohjeita.

 Moottoriajoneuvojen käyttö ja säilytys alueella

  Yhdistyksen järjestyssääntöjen mukaan tarpeeton moottoriajoneuvojen käyttö on alueella kielletty. Liikuntarajoitteiset voivat käyttää alueella apun moottoriajoneuvoa (esim. moottorikelkkaa tai mönkijää), muut sen sijaan saavat ajaa vaunulta/autolta kelkalla tai mönkijällä suoraan esim. jäälle ja takaisin.

 Vaunujen/autojen sijoittaminen kausipaikoilla sekä niiden ympäristön siisteys

 Vuosipaikkasopimuksen tehneellä on ns. kiinteä paikka, josta voi käydä  vaunulla/autolla välillä poissa menettämättä paikkaa, mutta paikan haltijan on  syytä kiinnittää esim. lavaan lappu, jossa ilmoittaa, milloin tulee takaisin, jolloin paikanhaltijan poissa ollessa voi paikalle joku toinen laittaa vaununsa/autonsa siksi aikaa.

 Kesäkausipaikkalaiset saavat valita vapaasti paikan mihin sijoittaa vaununsa/autonsa ja jos käy välillä poissa paikalta, on vaunun/auton eteen          laitetut lavat vierailijoiden käytettävissä.

 Talvikausipaikkalaisten tulee sijoittaa vaununsa ajoväylästä katsottuna samalle puolelle lumitöiden/linkouksen vuoksi.

 Porotreffien ajaksi annetaan erilliset ohjeet.

 Kaikkien kausipaikkalaisten tulee huolehtia oman vaununsa/autonsa ympäristön siisteydestä.

Hinnasto: Hinnat säilyvät ennallaan, sauna sisältyy hintaa ke, pe ja la. Ja  1.5.  lähtien joka päivä.