Päärakennus

Tuvasta löytyvät alueen toimisto, kioski, yleiset oleskelutilat, keittiö sekä saniteetti- ja huoltotiloja.

Mellan tupa

Kioski

Kioskissa voit hoitaa ilmoittautumisen sekä varata ja maksaa palveluita. Kioskista voi ostaa makeisia, jäätelöä, virvoitusjuomia, pikkutavaraa kuten paristoja, pinssejä, hyttyskarkotteita jne. Palvelu on käytössä vain isäntäpäivystyksen aikana.

Yleiset oleskelutilat Tupa 

Vieraidemme käytössä on myös pieni "kirjasto" ja lapsille leikkinurkkaus. . 

Keittiö

Keittiössä voi valmistaa ruokaa sähköliedellä ja käyttää mikroaaltouunia sekä hoitaa astioiden tiskaukset. 

Saniteettitilat ja tilaussauna

Päärakennuksessa ovat wc:t naisille ja miehille, sekä inva-wc, pesutilat sekä sähkölämmitteinen tilaussauna. Käytössä myös maksullinen pyykinpesumahdollisuus.

Kemiallisen wc:n tyhjennyspiste

Kemiallisen wc:n tyhjennyspiste löytyy päärakennuksen päädystä.

Kaasupullojen vaihtopiste

Mahdollisuus vaihtaa kaasupullo. Ota yheyttä toimistoomme.  

Internet-yhteydet

 Mellajärvi on Soneran 3G-verkon peittoalueella, sekä Elisan 3G-verkon reunamilla. DNA:lla ei ole alueella 3G-kuuluvuutta. Toistaiseksi alueella ei ole käytettävissä minkään operaattorin 4G-verkkoa. (tilanne syksyllä 2015).

Tiskikatos

Alueella on kesällä käytössä myös tiskikatos, jossa neljä pesuallasta, sekä kaksi sähkölevyä. Talvikaudella käytössä päärakennuksen keittiötilat.

Jätehuolto ja harmaavedet

Alueella on yksi jätekatos jossa lasi- ja metallinkeräys, kompostori sekä sekajäteastiat. Harmaavesikaivoja on kaksi kappaletta, traktoritallin takana olevaan voi tehdä tyhjennyksen suoraan ajoneuvosta tai vaunusta. Irtosäiliöiden tyhjennyspiste on tuvan päädyssä.

Saunat

Rantasauna lämmitetään Isäntäpäivyvtyksen aikana joka päivä ja omatoimiaikana ke, pe ja la, omat vuorot naisille ja miehille.  Sähkölämmitteinen tilaussauna on päärakennuksessa.

Savusauna voidaan  lämmittää isäntäpäivystyksen aikana perjantaisin ja lauantaisin. Lämmityksen voi hoitaa vain lämmitykseen oikeutettu henkilö. 

Mellajärven savusauna järven rannalla

Grillikota ja laavu

Alueen grillikota ja järven rannalla oleva laavu sekä grillikodan lähellä oleva savustuspönttö ovat käytettävissä vapaasti. Rannalla on myös sekä onkilaituri.  

 

Grillikota

Uimaranta

Mellalla on oma hiekkapohjainen ja tasaisesti syvenevä uimaranta. Ranta on varustettu pelastusveneellä sekä -liinalla ja 180 cm syvyyden kohdalla on poiju.

 Uimaranta ja grillilaavu

Leikkikenttä

Alueella leikkikenttä lapsien leikeille. Alueella mm. keinu, kiipeilytelineitä sekä leikkimökki sekä mm. kaksi polkuautoa. Leikkikenttä ei ole käytössä talviaikana.

Leikkikenttä