Isäntäpäivystys tehdään 2 vrk:n jaksoissa 27.6. - 13.9.2022 välisenä aikana.

Isäntäpäivystysajankohta ja isäntävuorot ovat nähtävillä tällä sivulla.

Oman isäntävuoron varaus

Isäntäpäivystys on 2 vrk:n jaksoissa 27.6. -13.9.2022 välisenä aikana.

Yhdistyksen jäsenten yhdenvertaisuuden vuoksi isäntäpäivystysajankohta ja vuorot ovat nähtävillä kotisivuilla 1.10.2021 alkaen.

Oma isäntävuoro varataan vapaista vuoroista sähköpostitse puheenjohtajalta os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestinä p. 040 5934518, joka kirjaa varauksen kotisivulla olevaan kalenteriin. Varattua vuoroa ei voi siirtää ilman sopimista puheenjohtajan kanssa.

Jos isäntävuoroja vaihdetaan keskenään, tulee siitä ilmoittaa puheenjohtajalle. Lopullinen vastuu isäntävuorosta on hänellä, jonka kausi-/vuosisopimukseen isäntävuoro on kirjattu.

Isäntävuoron voi myös teettää toiselle kausipaikkalaiselle, mutta vastuu isäntävuorosta on hänellä, jonka kausi-/vuosipaikkasopimukseen isäntävuoro on kirjattu.

Jos varattua vuoroa ei tee/hoida, tulee maksaa sopimusrikkomusmaksu 300 €.

Isäntäpäivystysvuoron varauslista on nähtävillä myös Mellajärven tuvalla  1.10.2021 alkaen

Varatut vuorot näkyvät kalenterissa vain VARATTUNA vuorona merkinnällä ko ajankohtana.

Vuorot varataan saapumisjärjestyksessä.

Pankkisiirtolomakkeet

Maksaessasi pankkisiirtolomakkeella mm. kaasu, sähkö voit laittaa pankkisiirtolomakkeen takaosan tuvan keittiössä ensiapukaapin alla olevaan postiloovaan.

Vapautus isäntävuorosta

Myönnetään hakemuksesta, jonka käsittelee puheenjohtaja, sihteeri ja varapuheenjohtaja yhdessä.

Sopimuskaudet:

Kesäkausi 1.5. - 30.9,  Vuosipaikka 1.1.-31.12, 1.5. - 30.4. ja 1.10. - 30 9.

Isäntäpäivystykset