Isäntäpäivystys tehdään 2 vrk:n jaksoissa 18.6. - 2.9.2021 välisenä aikana.

Isäntäpäivystysajankohta ja isäntävuorot ovat nähtävillä tällä sivulla.

Oman isäntävuoron varaus

Isäntäpäivystys on 2 vrk:n jaksoissa 18.6.- 2.9.2021 välisenä aikana.

Yhdistyksen jäsenten yhdenvertaisuuden vuoksi isäntäpäivystysajankohta ja vuorot ovat nähtävillä kotisivuilla 1.10.2020 alkaen.

Oma isäntävuoro varataan vapaista vuoroista sähköpostitse puheenjohtajalta, joka kirjaa varauksen kotisivulla olevaan kalenteriin. Varattua vuoroa ei voi siirtää ilman sopimista puheenjohtajan kanssa.

Jos isäntävuoroja vaihdetaan keskenään, tulee siitä ilmoittaa puheenjohtajalle. Lopullinen vastuu isäntävuorosta on hänellä, jonka kausi-/vuosisopimukseen isäntävuoro on kirjattu.

Jos varattua vuoroa ei tee/hoida, tulee maksaa sopimusrikkomusmaksu 300 €. Varatut vuorot näkyvät kalenterissa vain varattuna vuorona.

Isäntäpäivystysvuoron varauslista on nähtävillä myös Mellajärven tuvalla  1.10.2020 alkaen

Varatut vuorot näkyvät kalenterissa vain VARATTUNA vuorona merkinnällä ko ajankohtana.

Vuorot varataan saapumisjärjestyksessä.

Pankkisiirtolomakkeet

Maksaessasi pankkisiirtolomakkeella mm. kaasu, sähkö voit laittaa pankkisiirtolomakkeen takaosan tuvan keittiössä ensiapukaapin alla olevaan postiloovaan.

Vapautus isäntävuorosta

Myönnetään hakemuksesta, jonka käsittelee puheenjohtaja, sihteeri ja varapuheenjohtaja yhdessä.

Sopimuskaudet:

Kesäkausi 1.5. - 30.9,  Vuosipaikka 1.1.-31.12, 1.5. - 30.4. ja 1.10. - 30 9.

Isäntäpäivystykset