Mellajärven tapahtumat keväällä 2020 ja Mellajärven muu toiminta

Tiedote voimassa 31.5.2020 saakka

Länsi-Pohjan Caravaanarialue Mellajärvi toimii omatoimialueena 11.6.2020 saakka. Tämän johdosta emme voi taata hygienian tasoa mitä tämän hetken THL:n suositukset ja poikkeustila edellyttävät, tarkoittaen päivittäistä siivousta. Lisäksi haluamme olla mukana toteuttamassa kieltoa yli kymmenen hengen kokoontumisissa.

Näistä syistä Länsi-Pohjan yhdistys päätyi nettikokouksessaan 5.4.2020 seuraaviin toimenoiteisiin

Päätettiin, että alue suljetaan ulkopuolisilta/vierailijoilta 31.5. saakka koronavirus epidemian vuoksi.

Talvikausi-/vuosipaikkalaiset voivat käydä alueella normaaliin tapaan.

Perutaan kaikki kevään tapahtumat 31.5.2020 saakka

Alueella SULEJTTUNA OVAT

- Mellan tupa

- Uusi keittiö

- Sähkösauna

KÄYTÖSSÄ OVAT:

- Tuvan naisten- ja miesten vessat

- Tuvan keittiö

- Kemsantyhjennyshuone

Kuten huomaatte emme sauno toistaiseksi alueella. Grillikatos on avoinna, mutta käyttö oman valinnan mukaan hygieniaa noudattaen ja alle kymmenen hengen ryhmissä.

Lisäksi painotamme kaikille toistuvaa käsien pesua ja muutenkin noudattamaan hyvää hygieniatasoa avoinna olevissa tiloissa.

5.4.2020 Hallitus